Helpende, niv. 2

Het signaleren van behoeften, daarin ben jij een ster. Jouw focus ligt daarom zowel bij die cliënt die jou niet missen kan, als bij de hulpverlener die jij assisteert in de zorgverlening en het huishouden dat jij letterlijk zijn glans geeft. Een half woord is voor jou genoeg om te weten waar je het beste kunt ondersteunen. Meedenken en oog hebben voor detail heb jij namelijk tot jouw specialiteit gemaakt. Jij weet dat het een kunst is om op de juiste plek te zijn op het juiste moment om zo van grote meerwaarde te zijn voor de kwetsbaren om je heen. En dát is het fijnste gevoel dat er is. Ben jij graag een lichtpunt voor een ander? Lees dan gauw verder!


Jouw functie in het kort

Jouw functie in het kort

Positie: Fulltime of parttime, MBO Helpende niv. 2, werkzaam bij cliënten thuis.

Jouw taken zijn o.a.: in en uit bed helpen, aan- en uitkleden, koken, boodschappen doen, hulp bij vocht- en voedingsinname, het bieden van medicatie, het maken van een wandelingetje en andere bewegingsvormen, maar ook het bieden van een babbeltje of ander vermaak. Assistentie bij het tandenpoetsen en de toiletgang, eenvoudige wondverzorging, verbanden en huidverzorging aanbrengen. Ten slotte vereist jouw functie nauwe samenwerking met de naasten van cliënten en zul je ook keurig het huishouden managen. De dagelijkse gang van zaken rapporteer jij met alle plezier zorgvuldig in het zorgleefplan en de zorg bespreek je met de verantwoordelijke verzorgende.Wat verwachten we van jou?


Een diploma voor de functie waar je voor solliciteert


BIG-registratie en actuele kennis van jouw vakgebied


Professionaliteit en grote affiniteit met mensenwerkWat bieden we jou?

Een baan om blij van te worden! Werk dat bij jou(w omstandigheden) past en waar je je hart in kwijt kunt. Daar zetten wij ons graag voor in. We vertellen jou hier uitgebreid over in onze arbeidsvoorwaarden...


Arbeidsvoorwaarden >>


Waar kom je terecht?Essentia Zorg is een frisse, snelgroeiende zorginstelling die openstaat voor allerlei soorten hulpbehoevenden. Vaak zijn dit echter ouderen die jouw hulp en aandacht heel goed kunnen gebruiken. Het Essentia Team verwelkomt bovendien iedereen met een hart voor de zorg, ongeacht hun herkomst, leeftijd of andere persoonsfactoren. Daar zijn we trots op! Wat typeert ons nog meer? Je leest het hier...Jouw werkgever >>Solliciteren bij

Essentia Zorg >> 

Zó werkt het
*De online voorselectie is tijdelijk komen te vervallen.

Locatie

Omgeving Amsterdam, Den Haag, Leiden, Rotterdam


Solliciteer op deze functie!

Om bij Essentia Zorg aan de slag te kunnen is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist. Via het Waarschuwingsregister Zorg en Welzijn voeren wij daarnaast een integriteitscontrole uit als onderdeel van het sollicitatieproces.Vragen over de vacature of jouw sollicitatie kun je opsturen naar werkenbij@essentiazorg.nl.